غذاهای سنتی هند

انتشار خبر: ۱۳۹۳/۱۰/۲۷ | بازدید خبر: 3078

اولین نکته در زمینه غذاهای هندی تنوع و گوناگونی آن است به طوری که در منوی هر  رستوران می تونید بیش از هفتاد هشتاد نوع غذای مختلف مشاهده کنید .  در منو های رستوران ها کنارغذاهای NON VEG علامت مربع قرمز وجود داره و در کنار  غذاهای VEG علامتی به رنگ سبز وجود داره تا مشتریان بدونند چه غذایی را انتخاب  می کنند این علامت ها روی خیلی از مواد خوراکی مثل بیسکوییت و روغن و.... وجود دارند .

در هند کلا ۳ نوع غذا سرو می شود :

  • non-veg
  • veg
  • pure veg

که معمولا توی همه منو های رستوران ها مشخص میشه که این غذا از کدام دسته هست بعضی از رستوران ها هم کلا یک نوع غذا را سرو می کنند .

 

  • pure -veg غذاهایی هسند که گوشت و مرغ و ماهی ندارند که هیچ تخم مرغ و شیر و کره حیوانی و کلا هر ماده غذایی که منشا حیوانی دارد را استفاده نمی کنند .
  • non-veg غذاهایی هستند که گوشت هم دارند و مثل غذاهای خودمون هستند .
  • veg غذاهایی هستند که فقط با سبزیجات درست میشه و توی اون از گوشت و مرغ و ماهی استفاده نمی شه .

 

روگان جوش (Rogan josh)

 

یکی از مشهورترین خورش‌های هندی ، ترکیبی است از تمامی ادویه‌هایی که می‌شناسید .

این غذا مخصوص کشوری است که تا اسمی از آن به میان می‌آید ، همه یاد طعم تند غذاهایش می‌افتند. یکی از مشخصه‌های اصلی غذاهای این کشور ، تنوع فراوان ادویه‌ای است که در تهیه یک غذا استفاده می‌شود. شاید باور نکنید اما ممکن است هندی‌ها برای طبخ یک غذای ساده 20 نوع ادویه به‌ کار ببرند .

 

 

 

 

 

 

تیکامسالا (tikka masala)

 

غذایی است که از تکه‌های شعله پختهٔ مرغ در سس ادویه دار مسالا پخته می‌شود. این سس معمولاً خامه دار، نارنجی رنگ و ادویه دار است. گفته شده چیکن تیکا مسالا محبوبترین غذا در رستورانهای بریتانیاست و «یک غذای ملی واقعی» خوانده شده.منشأ غذا روشن نیست.

 

 

 

 

 

 

بریانی حیدرآبادی (Hyderabadi-Dum-Chicken-Biryani)

 

یک بشقاب برنج باسمتی و گوشت بز می باشد که در انواع شناخته شده آن از گوشت مرغ به جای گوشت بز استفاده میشود که به بریانی مرغ معروف است. ترکیب غذاهای مغولی و آندرا پرادشی در آشپزخانه ی نظام، حاکم قلمرو تاریخی حیدرآباد، منجر به پیدایش بریانی حیدرآبادی شد.

 

 

 

 

 

 

Aloo Tikki

 

در زبان هندی به معنی سیب زمینی است و Aloo Tikki هم یک جور برگر سبزیجات است که در بیشتر ساندویچ فروشیها با توجه به Veg بودن اکثریت مردم هندوستان به عنوان یک ساندویج پرطرفدار به فروش می رسد . جالبه بدونید که در منوی شعبه های McDonald's در هندوستان ساندویچی به نام McAloo Tikki  وجود دارد .

 

 

 

 

 

tandoori chicken

 

حدود هزاران سال هست که از تنور برای پختن نان استفاده می کنند . ولی بعد از جنگ جهانی دوم نوعی شیوه خاصی از آشپزی در هند شیوع پیدا کرد که به آن Tandoori می گویند. در این شیوه گوشت را در تنور می پزند . اما درجه حرارت بالا در ته تنور باعث می شود که بعد از ۲۰ دقیقه بیرون گوشت بسوزد و داخل آن خام باشد. برای این کار ، این شیوه از آشپزی هندی رازی دارد که با ایجاد شکافهای عمیق در گوشت باعث رسیدن حرارت به داخل گوشت می شود و با استفاده از سسی مخصوص گوشت را ترد می کنند که باعث تسریع در پخت گوشت می شود.

 

 

 

 

 

ماسالادوسا (Masala-Dosa)

 

یه غذایی هندیه شکل ظاهری اون مثل کرپ میمونه ولی طعم اون خیلی شبیه به سمبوسه خودمونه درست کردنش زحمت زیادی داره یه چند باری باید بپزید تا بدستتون بیاد ولی ارزش امتحان کردن رو داره.

 

 

 

 

 

vegetable pokara

 

این غذا یک نوع اسنک هندی هست که در بیشتر جاهای هند درست میشه . میشه در آن انواع بیشتری از سبزیجات را استفاده کرد .

 

 

 

 

Lamb biryani

 

یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذای گوشتی هندی بریانی هست . یه جورایی شبیه به گوشت پلو هست بین ایرانی ها طرفدار زیاد داره. این غذا را با گوشت مرغ هم درست می کنند که به آن چیکن بریانی میگن .

 

 

 

 

Navratan Korma 

یک نوع کاری است که با خامه ، ماست ، دانه ها  ومغزها  ، سس و  رب و یا شیر نارگیل ساخته شده است .

 

 

 

 

 

 

میزان اهمیت
توضیحات
ثبت گزارش