سالم ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی

انتشار خبر: ۱۳۹۳/۹/۲۰ | بازدید خبر: 3001

غذای ایتالیایی یکی از پرطرفدارترین و سالم ترین غذاهای  ملل است . در غذاهای ایتالیایی اکثرا از سیر استفاده می شود .

 

لازانیا (Lasagne) نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای ، سس مخصوص ، و پنیر پیتزا درست شده است . لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود .

 

 

لازانیا (Lasagne) غذای ایتالیایی

 

 

 

پیتزا (Pizza) خمیر مصرف شده در ایتالیا دقیقا همان کیفییت و مزه نان تافتون را دارد . در ایتالیا به طور سنتی پیتزا را لوله کرده و با دست می خورند . پیتزای با نان ضخیم ، به طوری که خوراکی های (سوسیس و،،،) زیادی روی آن باشد .

 

 

 

پیتزا (Pizza) ، غذای ایتالیایی

 

 

اسپاگتی (Spaghetti) نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می شود که غالبا از آرد معمولی یا سمولینا و آب تهیه می شود ، ابتدا در آب جوش رشته‌های اسپاگتی را اضافه می‌کنند و می گذارند تا کمی بپزد در حین قل زدن کمی روغن و کمی نمک هم به آن اضافه می کنند تا رشته‌ها به هم نچسبد ، سپس به آن سس ماکارونی که غالبا ترکیبی است از گوشت ٬  روغن زیتون ، سبزیجات و رب گوجه فرنگی اضافه می کنند .

 

 

اسپاگتی (Spaghetti)، غذای ایتالیایی

 

 

Chicken Saltimbocca ترکیبی از مرغ سوخاری شده می باشد که یک ورق نازک گوشت گوساله روی آن قرار می دهند

 

 

 

مرغ سوخاری ، غذای ایتالیایی

 

 

 

زیتی (Ziti) نوعی پاستای لوله‌ای توخالی است که بافت نرمی دارد و به آن candele (شمع) هم می‌گویند . زیتی به شکل لوله‌های درازی است که برای پختن آن را به چهار قسمت تقسیم می‌کنند . سسی که با زیتی خورده می‌شود معمولا شامل پنیر ، گوجه‌فرنگی ، سوسیس ، گوشت ، فلفل ، قارچ  و پیاز است .

 

 

زیتی (Ziti)، غذایی ایتالیایی

 

 

 

سوپ سبزيجات ايتاليايی (Italian vegetable soup) که ترکیبی از پاستای شکل دار و لوبیا قرمز و لوبیای سبز  ، آب مرغ یا گوشت، کره ،پیاز ، جعفری ،  هویج ،  کدوی سبز ، نمک و فلفل می باشد .

 

 

 

 

 

 

 

تیرامیسو (Tiramisu) (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بٍکٍش من‌رو بالا»)‏ یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیه آن ، بیسکوییت را که معمولاً بیسکوییت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi)‏ است آغشته به قهوه نموده، سپس آن ها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه ، شکر و زرده تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند .

 

 

تیرامیسو (Tiramisu)، دسر ایتالیایی

 

 

 

 

نان سیر (Garlic bread) نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره است . این نان معمولا بصورت باگت درست می‌شود . این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند موتزارلا ،  چدار یا فتا مصرف شده و در برخی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود .