در تایلند چه غذاهای بخوریم ؟؟

انتشار خبر: ۱۳۹۳/۹/۱۰ | بازدید خبر: 3213

غداهای کشور تایلند ، به عنوان یکی از  غذاهای عجیب و غریب در بین فرهنگ کشورها جا افتاده به خصوص ایران ما . شاید به دلیل ظاهر  نه چندان جالب این نوع غذاهاست (البته از دیدگاه ما) و شاید هم به دلیل نا مناسب بودن رژیم غذایی ما ایرانی هاست .

یکی از دلایل مهمی  که غذاهای تایلندی رو متمایز از هر نوع غذایی در دنیا می کند ، استفاده از ادویه های مخصوص در این کشور است که طعمی  ترش و  شیرین و شور  و گرم  رو به غذاهای این کشور می دهد .

 

 

 

 تام یام گونگ Tom Yam Goong
 

اگه دقت کرده باشید ( البته کسانی که قبلا به تایلند رفته باشند ) بانکوک ، یک بوی خاصی میدهد ، این بو همین بوی تام یام گونگ Tom Yam Goong هست، این غذا را توریست ها ، به عنوان بوی تایلند میشناسند .

در این غذا ، آشپز با استفاده از موسیر و گیاهان معطر فراوان و قارچ  و میگو و فلفل چیلی و سس ماهی ، این غذا رو طبخ کرده و به مشتریان خود ارائه می دهد . البته مقدار ادویه جات همیشه سلیقه ای است .

 

 

 

 

 

پد تایلندی Pad Thai
 

این غذا در رستوران های تایلند مثل یک کارت ویزیت برای معرفی نوع غذا ، در دنیا معروف است ، یعنی با ارائه این غذا در رستورانی ، مثل این می مونه که این غذا ، نقش کارت ویزیت رو داره واسه معرفی رستوران و نوع غذاهاش .

پس این غذا که از رشته ( نودل)  و جوانه لوبیا  و سویا  و سس ماهی و  پیاز و فلفل قرمز و شکر و بادام زمینی و با یک نوع گوشت مثل مرغ یا میگو  و... ارائه می شود ، غذای فوق العاده معروفی می باشد .

 

 

 

 

 سوم تام Som Tom

 غذای سوم تام که بیس اصلی آن را میوه ای به نام پاپایا تشکیل می دهد ، یک زمانی فقط در شمال شرق کشور تایلند طبخ داده می شده ولی اکنون در سراسر تایلند به یک سری تغییرات کوچیک در مقدار ادویه ها ، به مردم ارائه می شود .

این غذا با استفاده از میوه خرد شده پاپایا و برنج و گوجه فرنگی و مرغ به همراه ادویه جات پخته میشه و طعمی شیرین و ترش دارد .

 

 

 

 

 

سوپ مرغ و کاری سبز Geng Kheaw Wat Gai


این غذا که ترکیبی از  شیر نارگیل و پودر کاری سبز تند و  مرغ است ، شاید شما رو به یاد غذاهای هندی نیز بیاندازد ، ولی این غذا ، غذایی مقوی و خوشمزه است .