غذاهای سنتی فرانسه

انتشار خبر: ۱۳۹۳/۹/۴ | بازدید خبر: 3725

غذاهای فرانسوی از متنوع ترین و مشهورترین انواع غذا در جهان است ، فقط غذاهای چینی از نظر تنوع قابل رقابت با غذاهای فرانسوی است . به طوری که می توان گفت که تنوع غذاهای فرانسه بیش از هر کشور دیگر است ،  . تنوع غذاهای فرانسوی را به دلیل تنوع جغرافیایی ، آب و هوایی و فرهنگ مردم آن در قسمت های مختلف کشور و در ارتباط با دیگر فرهنگ ها در اقصی نقاط جهان می دانند .

 

 

استیک فریت یا بیفنک فریت به معنی استیک و سیب‌زمینی سرخ‌کرده، این غذا، غذای ملی بلژیک و فرانسه می‌باشند و هر دو کشور ادعای ابداع آن را می‌کنند . غذایی بسیار معروف در کل اروپا می‌باشد .

در قدیم، از گوشت کفل برای پخت استیک فریت استفاده می‌شد. امروزه بیشتر ، اینریتکوت یا فیله اسکاچ (در استرالیا) ، سس هلندیز یا سس برنیز و قستمی از گوشت دنده روی ماهیتابه اندکی سرخ می‌کنند (به صورت خونی) و با سیب‌زمینی سرخ‌ شده سرو می‌کنند .

 

 

 

 

 

جگر چرب غذایی تجملی و گران‌قیمت است . جگر چرب را می‌توان به عنوان چاشنی یا مزه یا به صورت یک وعده مستقل همراه با مخلفات صرف کرد.که کشور فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان آن است و جزو خوراک‌های فرانسوی به‌شمار می‌آید .

 

 

 

 

 

فاریناتا نوعی نان محلی ایتالیایی نازک و ترد شبیه پیتزاست که در ناحیهٔ لیگوریا در شمال‌غربی آن کشور تهیه می‌شود . این نان که خمیرش از ترکیب  آب ، آرد نخود و روغن زیتون درست شده و بر روی تنور روباز پخته می‌شود به نان سوکا (به فرانسوی: Socca)‏ که در نیس فرانسه تهیه می‌شود شباهت داشته و انواع مختلفی از آن در بسیاری از دیگر کشورهای حاشیهٔ دریای مدیترانه تهیه و مصرف می‌شود .

 

 

 

 

 

 

اِسکارگو نام غذایی است در آشپزی فرانسوی .

اسکارگو در حقیقت نام حلزون است به توسط انگلیسی‌ زبانان و زبان فرانسوی برای اشاره به خوراک حلزون به کار می‌رود . حلزون خوراکی هرچه درشت‌تر باشد مرغوب‌تر است .

 

 

 

 

 

 

کرپ قارچ و اسفناج که ترکیبی از  قارچ و اسفناج ، جعفری ، سیر ، آویشن است که درون کرپ می پیچند و با پنیر موزارلا روی آن را می پوشانند و درون فر قرار می دهند .

 

 

 

 

 

سوفله نوعی کیک سبک است که با تخم مرغ درست می شود . سوفله می تواند غذای اصلی خوشمزه یا دسر شیرینی باشد . انواع و اقسام سوفله وجود دارد ، ولی چیزی که در همه آنها مشترک است ، دو جزء اصلی آن است : پایه درست شده از کرم طعم دار و مرینگ نرمی از سفیده زده شده تخم مرغ . پایه سوفله به آن طعم می دهد و مرینگ به آن بافت می دهد .

 

 

 

 

 

سوپ پیاز فرانسوی که یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست مخلوطی از آب مرغ ، روغن مایع ، پیاز خلال شده ، سس سویا و ادویه و آبلیمو و پنیر پیتزا می باشد .

 

 

 

 

 

تارت‌ فرانسوی دسته‌ای ازپای های شیرین با خمیرهای زیرین ویژه شیرینی‌جات و یا غذاها به شمار می‌آیند . در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد این تارت مقداری ترش می باشد .تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها پف از موارد غیر قابل حذف است.

 

 

 

 

 

 

راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات پخته می‌شود ریشه این غذا به نیس باز می‌گردد .

 

 

 

 

 

 

 

گراتین دوفینوس یک غذای سنتی بر پایه کرم فرش و سیب‌زمینی از منطقۀ تاریخی دوفین واقع در جنوب شرقی فرانسه می‌باشد .

گراتین دوفینوس از لایه‌های نازک سیب‌زمینی خام و خامه تشکیل شده و داخل ظرفی آغشته به سیر و کره می‌پزد . برای هر یک کیلوگرم سیب‌زمینی ،  ۲۵ گرم کره ، حدود ۶۰۰ میلی‌گرم خامه و یک حبه سیر احتیاج است . این ترکیب باید برای بیش یک ساعت در اجاقی با دمای ۱۵۰ درجۀ سانتی‌گراد بماند و در ۱۰ دقیقۀ آخر حرارت افزایش یابد .

 

 

 

 

 

میزان اهمیت
توضیحات
ثبت گزارش