غذاهای سنتی چین

انتشار خبر: ۱۳۹۳/۹/۴ | بازدید خبر: 3323

آشپزی چینی به آشپزی‌ ای اطلاق می‌شود که در کشور چین مرسوم بوده است. این آشپزی یکی از سه مکتب مادر آشپزی جهان است. از ویژگی‌های خاص این آشپزی می‌توان کم پختن اجزاء غذا و طبخ جداگانهٔ اجزای غذا خصوصاً سبزیجات اشاره کرد. به خرد کردن اجزاء غذا به طوری که هنگام صرف غذا نیاز به بریدن آنها نباشد،  آشپزی در مناطق مختلف چین به شیوه‌های متفاوت انجام می‌شود .

بخار پز کردن یکی دیگر از روش‌های متداول در آشپزخانه‌های چینی است . برای بخارپز کردن معمولاً از ظرف‌های چوبی استفاده می‌شود. غذاهای بخارپز شده با انواع و اقسام سس صرف می‌شود .

تفت دادن آشناترین روش پخت‌وپز چینی است . در این روش محتوایات غذا را به برای مدت کوتاه در روغن داغ چرخ می‌دهند. هنگام تفت دادن معمولاً تره‌بار آبدار و گوشت را جدا از سایر مواد تفت می‌دهند.مرغ، گوشت،  ماهی، و انواع تره‌بار مانند پیاز ، سیر  ،  فلفل سبز ، جوانهٔ ماش ، کرفس ، کدو از جمله موادی است که با این روش پخته می‌شود .

دارچین و زنجبیل از ادویه‌های متداول در آشپزی چینی هستند . کنجد و سس سویا  نیز در انواع سس‌های و غذاهای چینی کاربرد دارند.

 

 

 

Bourbon chicken مرغ بدون استخوان به همراه سس سویا مخصوص می باشد

 

 

 

 

 

Beef and Broccoli گوشت گوساله پخته شده که به همراه کلم بروکلی و سس سویا و زنجبیل می باشد .

 

 

 

 

 

hotpot روی شعله آتش در ظرف فوندو به جای روغن آب می ريزند يا نوعی سوپ وقتی كه در حال جوش می باشد گوشت های مختلف مثل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی يا سبزيجات را با چنگال مخصوص داخل فوندو می گذارند تا بپزد .

 

 

 

 

 

Honey Chili Potatoes که سیب زمینی و روغن و نمک و مقداری عسل به همراه کنجد می باشد و بسیار تند می باشد

 

 

 

 

 

dim sum دیم‌ سام یک غذای سبک چینی است كه معمولا در مناطقی از چین كه كانتون نامیده می‌شود همراه یک چای گیاهی به نام یوم‌چا yum cha سرو ‌می شود . بیشتر دیم‌سام‌های سنتی در بخارپزهای چوبی كه با چرخ سر میز آورده می‌شود ، پخته می‌شود .

 

 

 

 

 

Chinese Braised Beef and Noodles گوشت گاو با رشته فرنگی تخم مرغ و ادویه چینی ملایم پخته شده می باشد .

 

 

 

 

 

Chinese Fried Rice (برنج سفید پخته ژاپنی) در روغن سرخ می‌شود مواد اصلی آن را گوهان ، تخم مرغ ، روغن ، نمک و فلفل تشکیل می دهند در برخی نقاط از تخم مرغ ممکن است استفاده نشود و به جای نمک از سس سویا و یا چاشنی‌های دیگر استفاده شود . همچنین از کالباس ، میگو ، خرچنگ و بکون (گوشت خوک ورقه شده) و سبزیجاتی مانند ذرت ، فلفل دلمه‌ای و نخود سبز نیز زیاد استفاده می‌شود . 
چینی‌ ها این غذا را با مخلوط چند ماده غذایی با هم از جمله پیاز و تخم‌مرغ ، سس سویا و جوانه گندم تهیه می‌کنند

 

 

 

 

 

 

pepper prawns میگو که همراه نمک و فلفل پخته شده می باشد

 

 

 

 

 

Sea bass with sizzled ginger نوعی ماهی است که همراه پیاز و زنجبیل و فلفل پخته می شود .

 

 

 

 

 

 

میزان اهمیت
توضیحات
ثبت گزارش