در مالدیو چه بخوریم؟؟

انتشار خبر: ۱۳۹۳/۷/۲۷ | بازدید خبر: 1802

یکی از لذت بخش ترین تجربه های سفر به مالدیو استفاده از غذاهای متنوع این جزیره می باشد. به طوری که بسیاری از گردشگران به سراغ غذاهای بومی می روند.

 

 

 

از مشهور ترین غذاهای مالدیوی:

ماس هونی: یک نوع صبحانه مالدیوی که مواد آن را ماهی دودی،پیاز و نارگیل تشکیل می دهد.این مواد به کمک ادویه خاصی پخته می شود و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در میان گردشگران شناخته شده است.

فیهونوماس: این غذا از ماهی هایی که در سس ویژه ای که ماده اصلی آن فلفل قرمز می باشد و بعد کباب می شود تهیه شده.

بامبوکی لوهیتی: این مورد یک نوع نان به حساب می آید که با ادویه کاری و میوه های تازه درست شده و در ماهیتابه مخصوصی سرخ می شود.

باجیا: یک نوع شیرینی محلی مالدیو است که با ماهی پخته و نارگیل تهیه می شود.

گولا: دیگر شیرینی مشهور این کشور است که بیشتر به کوفته های ماهی شباهت دارد.

کیمیا: این غذا بصورت رولت ماهی سرو می شود که البته باید تا حد امکان سرخ شده و برشته باشد.

کولی بورکیبا: یک نوع کیک است که ماده اصلی آن را ماهی و ادویه تند تشکیل می دهد.

ماسروشی: ماس هونی در نان های مخصوصی به نام روشی پیچیده شده و در فر قرار می گیرد تا این غذای محبوب تهیه شود.